Media

Super Κατερίνα: Η γνωριμία της Καινούργιου με την πρώην παίκτρια που συνελήφθη και η διευκρίνιση!

Gossip-tv Team

H πρώην παίκτρια του Power of love κρίθηκε προφυλακιστέα κρίθηκε τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφος της, οι οποίοι συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους 7,827 κιλά κοκαΐνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, SuperΚατερίνα ανέφερε πως γνώριζε την κοπέλα, η οποία συμμετείχε στη στήλη, Διλήμματα στην εκπομπή “Ευτυχείτε” που παρουσίαζε στο Open.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «H συγκεκριμένη – δε μπορούμε να πούμε το όνομά της – όταν είχε βγει από αυτό το ριάλιτι, είχε παίξει και στα διλήμματα που είχαμε στην εκπομπή στο προηγούμενο κανάλι. Τη γνωρίζουμε. Την είχαμε δει στα γυρίσματα και την είχαμε δει και μια φορά στο πλατό που την είχαμε φιλοξενήσει μαζί με τον τότε σύντροφο.»!

Και υπογράμμισε: «Ήταν τότε με ένα παιδί που τα είχε φτιάξει μέσα στο ριάλιτι, πέρασαν από ένα casting και έπαιξαν μετά στα διλήμματα. Προφανώς με αυτόν ήταν παλιά, χώρισαν και τα τελευταία δυο χρόνια ήταν πάλι μαζί. Θέλω να διευκρινίσω όμως κάτι, τα παιδιά που ήταν τότε στα διλήμματα, επειδή επικοινώνησα μαζί τους, δεν είχαν αντιληφθεί κάτι. Όταν βλέπεις κάποιον δυο ώρες σε ένα γύρισμα δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει στη ζωή του».

Δείτε το παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved