Media

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Λύγισε η ηθοποιός: «Δεν θέλω να πω άλλα γιατί συγκινούμαι»

Gossip-tv Team

Η  Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μίλησε για τη σχέση με τα χρήματα αλλά και για την απώλεια του φίλου της Μηνά Χατζησάββα.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είπε στην κάμερα του Happy Day: «στον χώρο που δραστηριοποιούμαι, που είναι ένας πιο καλλιτεχνικός και δυστυχώς δεν απευθύνεται στον πολύ κόσμο, είναι οι αμοιβές μικρότερες σε σχέση με αυτές των συναδέλφων που κάνουν ένα θέατρο πιο εμπορικό. Εκείνο που με λυπεί είναι ότι όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες που είναι πιο σοβαροί και αρνούνται να κάνουν συμβιβασμούς, αντί να ανταμείβονται ανάλογα με αυτό που προσφέρουν, δυστυχώς είναι στην άλλη πλευρά».

Και τόνισε: «Στο ξεκίνημα μου προτίμησα να είμαι από τα ιδρυτικά στελέχη της πειραματικής σκηνής της τέχνης και, επειδή δεν αμοιβόμασταν τότε καθόλου, για να βγάλω τα προς το ζην έκανα πολλές άλλες δουλειές. Δούλευα σε κάποιο μπαρ σαν σερβιτόρα, έκανα την babysitter, δούλευα στα γραφεία πώλησης εφημερίδας στη Θεσσαλονίκη και παρέδιδα μαθήματα μαθηματικών. Ευτυχώς για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένα δυο χρόνια μόνο».

Όσον αφορά τον Μηνά Χατζησάββα. «Είχα την τεράστια ευλογία να έχω στη ζωή μου αυτό το συγκλονιστικό πλάσμα. Ανθρώπους σαν τον Μηνά δεν είναι εύκολο να τους συναντήσει κανείς. Δεν θέλω να πω άλλα γιατί συγκινούμαι».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved