Media

Άρης Σερβετάλης: «Είμαστε όλοι εν δυνάμει άγιοι»

Gossip-tv Team

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στην εκπομπή «Ελένη» για τον ρόλο του στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» και τη συνεργασία του με τον Μίκι Ρουρκ.

«Δεν περίμενα όση ανταπόκριση, είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Έσκυψα πάνω στη μέθοδο και την οποία το έκανε. Το έκανε με ταπείνωση. Ήταν μέτοχος τέτοιων ενεργειών και είχε μία πληρότητα, μία αγάπη για όλους», είπε ο ηθοποιός για το πως προσέγγισε το ρόλο του Αγίου Νεκτάριου.

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε και για τη στροφή του στην πίστη. Σημείο σταθμός ήταν η συνάντησή του με έναν ιερομόναχο και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν η παραδοχή ενός ανθρώπου που βρισκόταν στον πάτο. Είχα αποδεχτεί το χάος και χρειαζόμουν βοήθεια»!

«Αισθάνομαι την αίσθηση της ευθύνης που συμμετέχω στα πράγματα. Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι δεν μπορώ να το υποστηρίξω.» υπογράμμισε ο Άρης Σερβετάλης.

Ο Άρης Σερβετάλης συνεργάστηκε με τον Μίκι Ρουρκ, για τον οποίο είχε τις καλύτερες εντυπώσεις: «Ο Μίκι Ρουρκ έχει φοβερό εκτόπισμα, το ένιωθες με το που έμπαινες στο σετ. Έντονη παρουσία και έντονος χαρακτήρας. Είχαμε μία διαλογική δράση».

«Οτιδήποτε έχουμε δεν είναι δικό μας, έρχεται με δωράκι. Σου έχει δοθεί. Είμαστε όλοι εν δυνάμει άγιοι» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, Ελένη!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved