Media

Η εξομολόγηση της Μαρίνας Λαμπροπούλου: «Απαίτησα και μου ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλο τον θίασο»

Gossip-tv Team

 Μαρίνα Λαμπροπούλου: Το κορίτσι του 3,2,1 γύρισε σελίδα στη ζωή του, θα είναι κριτής στο Dancing with the stars και μίλησε για όλα στην εκπομπή, Πάμε Δανάη

Αρχικά ανέφερε: «Το ‘’3,2,1, του ΑΝΤ1 άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Τη δουλειά μου εκεί μου την πρότεινε η κόρη του Βιτόριο Πιέτρα, που ήταν φίλη μου» σημείωσε μέσα σε όλα η Μαρίνα Λαμπορπούλου. «Η τηλεόραση μου άρεσε αλλά ήμουν σε πολύ τρυφερή ηλικία για να σκεφτώ κάτι μελλοντικά».

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει η Μαρίνα Λαμπροπούλου: «η πρώτη μου δουλειά σε μιούζικαλ ήταν η πιο δύσκολη. Λόγω του ότι πάντα ήμουν δυναμική, δεν φοβόμουν να πω τη γνώμη μου. Όπως λοιπόν ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ για τρεις μήνες, κάποια στιγμή στις 10 τη νύχτα ρώτησα τον σκηνοθέτη εάν θα μας χρειαστεί ή μπορούσαμε να πάμε στο σπίτι μας. Δεν μιλούσε κανείς άλλος και άκουσα διάφορα! «απαιτώ να μου ζητήσετε συγνώμη μπροστά σε όλο τον θίασο» του είπα και μου ζήτησε συγνώμη. Ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ποτέ ξανά στη ζωή μου μαζί του».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved