Media

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε αν είναι σε σχέση - Η ατάκα της Μενεγάκη που την έφερε σε αμηχανία

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μπάρκα καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε για το αν είναι ελεύθερη ή σε σχέση αλλά και για το πώς προτιμάει έναν άνδρα.

«Φέτος το απολαμβάνω! Η ομάδα είναι καλή μπρος και πίσω. Νομίζω πέρυσι το χάρηκα με άλλο τρόπο. Φέτος έχω αντιληφθεί καλύτερα τα πράγματα. Προσπάθησα να δαμάσω την εξωστρέφεια μου. Πέρυσι αισθανόμουν ότι κάνω πάρτι, μπαίναμε βάζαμε τραγούδια, γελάγαμε και λέγαμε και μια καλημέρα.

Κλαίω συνέχεια, ενώ φαίνομαι πιο μαγκάκι. Ρώτα και την Ελιάνα (Χρυσικοπούλου) απέναντι έτσι είμαι συνέχεια.», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα στην Ελένη Μενεγάκη!

Και πρόσθεσε: «Χρόνο δεν έχω πολύ χρόνο, έχουμε πολλά γυρίσματα και κάνουμε πολλά challenge. Χαίρομαι όμως που δεν έχω χρόνο. Συνήθως μου αρέσουν όλοι οι άντρες, δεν μου αρέσουν οι μουντρούχοι. Αν με βλέπει κάποιος…Θέλω να είναι ενεργητικός, αλλά λίγο ήσυχος αλλιώς θα γίνει ροντέο στο σπίτι. Αυτή την στιγμή δεν είμαι σε σχέση, αν ήμουν θα το έλεγα, θα το φώναζα.»!

Στη συνέχεια, όμως η Ελένη της είπε πως είναι σα να είναι σε σχέση, δεν φαίνεται να είναι μόνη φέρνοντας την Δανάη σε αμηχανία!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved