Media

Νικόλας Ράπτης: Θα παρουσιάσει το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις του!

Gossip-tv Team

 O Νικόλας Ράπτης θα παρουσιάσει το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν είμαι αγχωμένος, η αλήθεια είναι. Θα είμαι μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο, ντουέτο και είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτη φορά και ελπίζω να μην είναι η τελευταία».

Και τόνισε: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήμασταν μαζί δυο χρόνια, υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, γελάμε και έχουμε περάσει πολύ όμορφα. Την κα. Χριστοπούλου και τον κ. Ζαχαράτο δεν τους έχω γνωρίσει, ενώ την Κρυσταλλία την ξέρω και είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. «Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έρθει το Ταλέντο. Συμβαίνουν πράγματα καμιά φορά στην ζωή που μέσα από τη δουλειά τα καταφέρνεις, τα οποία κάποια στιγμή τα βλέπεις και αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό»!

Και πρόσθεσε ο Νικόλας Ράπτης: «Φαντάζομαι πως ο καθένας θα είναι στο κομμάτι του, στον ρόλο του. Ο Γρηγόρης είναι πληθωρικός, κάνει τα πειράγματα του. Εγώ είμαι χαρούμενος που είναι ο Γρηγόρης εκεί γιατί, όταν πας κάπου και έχεις έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζεις, σε κάνει να νιώθεις και πιο οικεία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved