Media

J2US: Η Στικούδη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της στη σκηνή του σόου! Αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Gossip-tv Team

J2US: Για πρώτη φορά, η Κατερίνα Στικούδη δεν έκρυψε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της κάτω από φαρδιές αθλητικές μπλούζες. 

Απαστράπτουσα και λαμπερή, η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια θα είναι η πρωταγωνίστρια του backstage του λαμπερού σόου και ήταν φυσικό και επόμενο να εμφανιστεί στη σκηνή του J2US για να καλησπερίσει την κριτική επιτροπή, τα ζευγάρια που διαγωνίζονται αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Φορώντας ένα μοβ στενό φόρεμα που άφηνε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να φαίνεται, φυσικά και τράβηξε τα βλέμματα, με τον Νίκο Κοκλώνη να την καλωσορίζει με πολλή χαρά.

Η Κατερίνα από την πλευρά της δεν έκρυψε τη χαρά της που βρίσκεται και πάλι σε τηλεοπτικά πλατό, παρ' όλο που μένουν μόλις λίγες εβδομάδες μέχρι να γεννήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

Η παρουσιάστρια υποσχέθηκε ότι θα μας μεταφέρει τον παλμό των backstage και θα μας ενημερώνει για την κινητικότητα των social media.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της στη σκηνή του J2US:

Λίγο αργότερα και ενώ είχε βγει στη σκηνή η Σάσα Σταμάτη μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη, όταν βρέθηκαν στο σαλόνι της Κατερίνας Στικούδη η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το φύλο του μωρού και εκείνη επιβεβαίωσε αυτό που ακούγεται τον τελευταίο καιρό, ότι περιμένει αγοράκι. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved