Media

J2US: Ο James εμφανίστηκε στο σόου, παρά το εξώδικο του Ατζούν! Τι είπε με τον Κοκλώνη on air

Gossip-tv Team

J2US: O James Καφετζής εμφανίστηκε στη σκηνή με τη δασκάλα του Ειρήνη Παπαδοπούλου τραγουδώντας το Σπάω τα ρολόγια του Τριαντάφυλλου. 

Ο πρώην παίκτης του Survivor ετοιμαζόταν από καιρό με τα υπόλοιπα ζευγάρια που θα συμμετείχαν στο σόου και έκανε πρόβες.

Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά σήμερα, ανήμερα της πρεμιέρας (25/9) πήρε στα χέρια του έναν εξώδικο από τον Ατζούν, παραγωγό του Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του λαμπερού show J2US αποκάλυψε ότι η Acun Media του έστειλε... εξώδικο!

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως ένας από τους συμμετέχοντες έλαβε, με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US, εξώδικο από την Acun Media.

Φαίνεται ότι οι σχέσεις του James Καφετζή με τον Ατζούν Ιλιτζαλί δεν είναι και οι καλύτερες.

«Λάβαμε και ένα εξώδικο για να μη συμμετέχει ένας παίκτης σήμερα το βράδυ. Έστειλε εξώδικο η Acun Media στον James Καφετζή» είπε ο Νίκος Κοκλώνης χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

James και Κοκλώνης, μετά το τέλος της ερμηνείας του τραγουδιού σχολίασαν πολύ "καλυμμένα" το όλο θέμα, ευχαριστώντας ο ένας τον άλλον για την επιμονή τους να γίνει τελικά η εμφάνιση του James στη σκηνή του σόου.

Δείτε την παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved