Media

Πασχάλης Τσαρούχας: Όλα όσα αποκάλυψε για τον 15χρονο γιο του και την 5χρονη κόρη του

Gossip-tv Team

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εκπομπή της Ελένης και μίλησε για το νέο του ρόλο στη «Γη της Ελιάς», καθώς και για τις σχέσεις του με το δεκαπεντάχρονο γιο του και την πεντάχρονη κόρη του.

Αρχικά ανέφερε για τον γιο του: «με τον δεκαπεντάχρονο γιο μου παίζουμε μαζί μπάσκετ και η σχέση μας είναι καλή. Είναι ένα παιδί τρυφερό με πάρα πολλές ευαισθησίες, πολλές δεξιότητες οπότε μια χαρά θα του πάνε τα πράγματα».

Όσον αφορά την κόρη του τόνισε: «Η πεντάχρονη πριγκίπισσα μου μεγαλώνει όμορφα και εκείνη. Θα πάει νηπιαγωγείο φέτος. Επειδή δεν έχω την ευτυχία να είμαι κοντά στο μεγάλωμα της, ούτως ή άλλως υπάρχει μία διαφορά. Σαφώς και στο δεύτερο παιδί έχουμε την εμπειρία του πρώτου. Δηλαδή λάθη που έχουμε κάνει δεν τα επαναλαμβάνουμε, ωστόσο κάθε παιδί είναι διαφορετικό και έτσι η υποχρέωση του γονιού είναι να προσπαθήσει να προσεγγίσει τον τρόπο του παιδιού και όχι να μείνει σε έναν τρόπο που είναι γραμμένος σαν κανόνας».

Και τόνισε: «Αν τα παιδιά μου θέλουν να ασχοληθούν με την ηθοποιία, δεν έχω δικαίωμα να τους το απαγορεύσω ούτε και να τα παροτρύνω».

Όσο για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, δήλωσε: «Το πλεονέκτημα της Γης της Ελιάς είναι οι συνεχείς εκπλήξεις. Κάθε εβδομάδα εκπλήσσει εμάς το σενάριο που έρχεται και έχει εξελίξεις που δεν τις περιμένεις και εσύ ο ίδιος. Πόσο περισσότερο οι τηλεθεατές».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved