Media

Ο ΑΝΤ1 «τρέχει» για να βγάλει στον αέρα τη Φάρμα για να προλάβει το Survivor! Τα ονόματα έκπληξη!

Gossip-tv Team

Η μεγάλη ανατροπή στην... τράπουλα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ήρθε και όλα τώρα... ανακατεύονται ξανά καθώς η Φάρμα αναμένεται να αλλάξει σύντομα το τηλεοπτικό τοπίο. 

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει στον αέρα τη Φάρμα μέσα στον Δεκέμβριο για να προλάβει την άφιξη στις οθόνες μας του Survivor στο ΣΚΑΪ.

Να θυμίσουμε ότι η Φάρμα υπέστη μεγάλη ζημιά με τις καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού που πέρασε και έτσι ο αρχικό προγραμματισμός έμεινε πίσω.

Όμως τώρα, οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου φαίνεται πως αποφάσισαν να ριχτούν με δυναμισμό και πάλι στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και έτσι αποφάσισαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να βγει στον αέρα το ριάλιτι αγροτών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ήδη έχουν προσεγγιστεί πρόσωπα έκπληξη όπως είναι ένας παρουσιαστής από τη δεκαετία του '90 με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο λόγος για τον Βασίλη Νομικό ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Ρούλα Κορομηλά αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Ένα άλλο όνομα που ακούγεται έντονα για τη Φάρμα είναι η Βίκυ Κάβουρα όμως δεν είναι η μόνη.

Δείτε το βίντεο με το αναλυτικό ρεπορτάζ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved