Media

J2US: Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον Αλεξάνδρου, που άφησε άφωνο όλο το πλατό!

Gossip-tv Team

J2US: Ύστερα από την εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Κέλλυ Κελεκίδου στην λαμπερή σκηνή του σόου, η Κατερίνα Καινούργιου, αναλαμβάνοντας τα ηνία των σημερινών backstage, μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση της μαζί του. 

Η σημερινή guest εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στα παρασκήνια του Just the 2 of Us έκρυβε μεγάλες εκπλήξεις και αυτό έγινε αντιληπτό από την πρώτη στιγμή του σημερινού live.

Όπως είναι γνωστό, η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεργάζονται καθημερινά στην εκπομπή της ίδιας στον Alpha, κάτι που, όπως φαίνεται, τους έχει φέρει πολύ κοντά.

Η "Super Κατερίνα" είχε αποκαλύψει ήδη από την αρχή ότι είναι πολύ χαρούμενη για τη συγκεκριμένη συνεργασία, αφού είναι χρόνια φίλοι με τον Δημήτρη, αλλά οι επαγγελματικοί τους δρόμοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά φέτος!

Ακριβώς μετά την εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Κέλλυ Κελεκίδου στο πλατό του J2US, τη στιγμή της επικείμενης ψηφοφορίας, η Κατερίνα έδωσε κάποιες spicy πληροφορίες, που κανείς δεν περίμενε να ακούσει.

Οι δυο τους είναι οι καλύτεροι φίλοι, μιας και αποκάλυψε ότι έχουν αλλάξει ακόμα και ρούχα στο ίδιο καμαρίνι, εξαιτίας της μεγάλης οικειότητας που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Η Κατερίνα αστειεύτηκε, λέγοντάς του για ένα συγκεκριμένο του εσώρουχο, κάτι που άφησε όχι μόνο τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά και όλο το πλατό με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved