Media

Ράνια Τζίμα: Λύγισε on air για τη Φώφη Γεννηματά – Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Gossip-tv Team

Λύγισε η Ράνια Τζίμα στον «αέρα» του δελτίου ειδήσεων του Mega. Βουρκωμένη και σε έντονη συναισθηματική φόρτιση δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όσο ο Λεωνίδας Καπερναράκος μιλούσε για την τραγική είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.  

Η Φώφη Γεννηματά είχε κοιτάξει κατάματα τον καρκίνο από πολύ νεαρή ηλικία

Πριν καλά καλά «πατήσει» τα 20 της χρόνια, η μητέρα της Κάκια Γεννηματά διαγιγνώσκεται με καρκίνο στο στήθος με τον οποίο δίνει μάχη για δέκα χρόνια. Λίγα χρόνια αργότερα γίνεται γνωστό ότι και ο Γιώργος Γεννηματάς νοσεί, ενώ και οι δύο «φεύγουν» από τη ζωή με διαφορά 7 μηνών.

Είναι λίγο μετά την απώλεια του Γιώργου Γεννηματά στις Θαλάμες Δυτικής Μάνης, τόπο καταγωγής του αείμνηστου πολιτικού, όταν η κόρη του Φώφη μαζί με τον τότε σύζυγό της και την κόρη τους παρευρίσκεται στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατέρα της. Συγκινημένη, κοιτάει τον ουρανό και τον αποχαιρετά.

Σήμερα, στα 56 της χρόνια, έφυγε και εκείνη για τη γειτονιά των αγγέλων, γεμίζοντας θλίψη τους δικούς της ανθρώπους, τον σύζυγό της Ανδρέα και τα τρία της παιδιά, την 24χρονη Αιμιλία, τον 17χρονο Γιώργο και την 15χρονη Κατερίνα.

Δες το βίντεο από το Mega και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Διαβάστε επίσης

Φώφη Γεννηματά: Η επιθυμία της οικογένειάς της για την κηδεία!

Σία Κοσιώνη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τη Φώφη Γεννηματά: «Αχ Παναγιά μου…»

Φώφη Γεννηματά: Εθνικό πένθος την ημέρα της κηδείας της - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved