Media

Χειλάκης: Η δήλωση που αρνήθηκε να σχολιάσει: Αφήστε το,ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται! φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (28-11) ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ηθοποιός τον οποίο τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη, μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς έγινε η πρόταση για τη σειρά ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση που είχε κάνει πως: «συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες», σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Στην ερώτηση της Ναταλίας Αργυράκη αν έχει συμβεί ο ηθοποιός, ο οποίος δεν θέλει να απασχολεί με τίποτα άλλο πέρα από τις θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές του, αρνήθηκε να απαντήσει και αρκέστηκε να πει:

«Αυτά είναι άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι. Αφήστε το. ξέρει αυτός που το έχει κάνει τι έχει κάνει. Δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιες συμπεριφορές, ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων», είπε.

Σχετικά με το πώς έγινε η πρόταση για τη σειρά, αποκάλυψε:

«Είχε γραφτεί ο ρόλος και με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου λέει, «σου έχω κάτι που αν αρνηθείς θα είναι χαζομάρα σου». Όπως μου το περιέγραψε, χωρίς να διαβάσω τίποτα, του απάντησα πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ήταν ένας όγκος καλοήθης στη βάση του κρανίου. Ευτυχώς δεν έπαθα μεγάλο κακό…»

Άγριες μέλισσες: Ο Χειλάκης στο πρώτο γύρισμα είχε τόσο τρακ που δεν μπορούσε να μάθει τα λόγια του

Αιμίλιος Χειλάκης για #MeToo: «Είναι τεράστια νίκη να βγαίνουν άτομα και να μιλούν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved