Media

To εξώδικο της μάνας και της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή της Κουτσελίνη!

Gossip-tv Team

Το εξώδικο της μητέρας και της αδελφής του Γιώργου Καραϊβάζ, της δικηγόρου τους Ρόης Παυλέα και του ασκούμενου δικηγόρου Σπύρου Χαριτάτου πρόβαλε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star! 

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του δημοσιογράφου: «Είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το εξώδικο που έστειλε στην εκπομπή μας η μητέρα και η αδερφή του Καραϊβάζ της δικηγόρου τους Ρόης Παυλέα και του ασκούμενου δικηγόρου Σπύρου Χαριτάτου» και στη συνέχεια προβλήθηκε το εξώδικο που αφορούσε την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.

Η αδελφή και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ γνώρισαν τον Σπύρο Χαριτάτο πέρυσι μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και απευθύνθηκαν σε εκείνον ως ασκούμενο δικηγόρο και στη Ρόη Παλεύα για να τους εκπροσωπήσουν χωρίς όμως να συνεννοηθούν με τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ. Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε ξεσπάσει κατά του πρώην συνεργάτη της καθώς χώρισε την οικογένεια Καραιβάζ σε δύο στρατόπεδα. Μάλιστα είχε βγει τηλεφωνικά και η σύζυγος του Γιώργο Καραϊβάζ και μίλησε. Ο Σπύρος Χαριτάτος όπως και η αδελφή και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ έστειλαν εξώδικο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μετά την προβολή του εξωδίκου, είπε η Ζήνα Κουτσελίνη σε έντονο ύφος ότι: "Να σας πω ότι η σύζυγος και ο γιος του Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Χαριτάτος και ο Γιώργος ήταν φίλοι αν μπορεί ο Χαριτάτος να αποδείξει ότι είχαν βγει έξω έστω και μία φορά για καφέ, τα λέω αυτολεξεί… τους"!

Δείτε το εξώδικο που εστάλη στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved