Media

Survivor: Στο νοσοκομείο ο Γιωρίκας! Τα δάκρυα της Βρισηίδας! Τραυματισμός και για τον Βισκαδουράκη!

Gossip-tv Team

Survivor: Οι πόνοι του Γιωρίκα Πιλίδη στο στομάχι έχουν ανησυχήσει την ομάδα των Διασήμων αλλά κυρίως τη Βρισηίδα η οποία έχει έρθει πολύ κοντά με τον κορυφαίο αθλητή. 

Ο Γιωρίκας πονάει πολύ το στομάχι του, γεγονός που τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε. Έτσι, δεν θα κατάφερνε απόψε να παίξει στον αγώνα επάθλου φαγητού!

Η Βρισηίδα έχει έρθει κοντά με τον κορυφαίο αθλητή και έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας των Διασήμων και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν τον είδε να φεύγει από την παραλία για το νοσοκομείο.

"Τον έχω σαν τον μικρό μου αδελφό" είπε η Βρισηίδα με δάκρια στα μάτια, μην μπορώντας να πιστέψει ότι μπορεί να κινδυνεύει ακόμα και η συνέχεια της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με τραυματισμό και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Μαζί με τον Γιωρίκα πήγαν στο νοσοκομείο όμως ο τραυματισμός του Θανάση δεν ήταν σοβαρός. Έτσι, ο παππούα όπως αποκαλούν τον ηθοποιό επέστρεψε στην παραλία για να φύγουν για το στίβο αγωνισμάτων, όχι όμως και ο Πιλίδης ο οποίος κρίθηκε σωστό να παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον φίλο της Γιωρίκα Πιλίδη:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Μυριέλλα για Κατσαούνη: «Θέλω να του εξηγήσω γιατί είναι άδικο αυτό που έχει συμβεί»

Survivor: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Βαλάντη! Τι σχολίασαν οι παίκτες;

Survivor: Ο κολλητός του Βαλάντη ξεσπά και αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο με τον Κωνσταντάρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved