Media

Kάτι Ξαναψήνεται: Τρελό γέλιο με παίκτρια: «Τι γεύση έχει το ροζ αλάτι; Εγώ για το χρώμα το βάζω»!

Gossip-tv Team

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (16-3), η Μαριάννα έβαλε τα δυνατά της για να καταφέρει να μαγειρέψει όσο καλύτερα μπορούσε, για να αποσπάσει την καλύτερη βαθμολογία. 

Είναι το αγαπημένο παιχνίδι μαγειρικής, που κάθε εβδομάδα χαρίζει 2.500 ευρώ στον παίκτη που θα καταφέρει να έχει την καλύτερη βαθμολογία.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ήταν η σειρά της Μαριάννας να δοκιμάσει τις ικανότητές της στη μαγειρική, με την ίδια να δηλώνει εξ αρχής ότι ξέρει πολύ καλά να μαγειρεύει, μιας και είναι φοιτήτρια και το έχει συνηθίσει στην καθημερινή της ρουτίνα. Η παίκτρια θέλησε να κάνει ένα απλό μενού, αλλά γεμάτο χρώμα και γεύση, με σκοπό να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της.

Το ορεκτικό που είχε επιλέξει να κάνει ήταν spring rolls, τα οποία και περιείχαν λαχανικά με γλυκόξινη σάλτσα. Κατά την διαδικασία της παρασκευής του πιάτου της και ενώ έβαζε τα μπαχαρικά στα λαχανικά της, πριν τα περάσει από το τηγάνι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρατήρησε ότι θα χρησιμοποιήσει ροζ αλάτι και σόγια.

Όταν ρώτησε την παίκτρια για το ροζ αλάτι, εκείνη της είπε: "Δεν ξέρω τι γεύση έχει, εμένα μου αρέσει το χρώμα και για αυτό το βάζω. Είναι ωραίο το ροζ"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved