Media

Αναγνωστόπουλος: Το ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Gossip-tv Team

Την ποινή των ισοβίων και 11,5 ετών καθείρξεως επέβαλε ομόφωνα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας χθες (16/5) στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Κάρολαϊν Κράουτς.

Πιο συγκεκριμένα, για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του επιβλήθηκε η ποινή των ισοβίων, για τη θανάτωση ζώου τα 10 έτη κάθειρξης και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, ποινή ενός έτους για την ψευδή καταγγελία και ποινή 3 ετών για την ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Κατά συγχώνευση επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών, ενώ του επιβλήθηκε συνολική χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Λίγες ώρες αργότερα από την απόφαση, η εκπομπή, «Το Πρωινό» πρόβαλλε τις πρώτες δηλώσεις του πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς.

«Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις αστείες ανοησίες που παρήγαγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. Είμαι επιπλέον χαρούμενος που γνωρίζω ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τη σκληρότερη φυλακή στην Ελλάδα που διαθέτει ένα από τα χειρότερα σωφρονιστικά συστήματα στην Ευρώπη».

Και πρόσθεσε:«Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της, για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved