Media

Πασχαλίδου: Εξήγησε γιατί έφυγε από τη Χρηστίδου και πήγε στην Τσολάκη! Η έκρηξη του Μικρούτσικου!

Gossip-tv Team

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την Κυριακή που πέρασε, από εκεί που περιμέναμε να τη δούμε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, πήγε στην εκπομπή της Τσολάκη. Τι συνέβη τελικά;

Η γνωστή παρουσιάστρια που ζει και εργάζεται στη Σουηδία εξήγησε στην εκπομπή Super Κατερίνα τον λόγο που συνέβη αυτό.

Όπως είπε, περίμενε πολλή ώρα για να βγει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ενώ καλημέρισε τους συντελεστές της και το κοινό στο Mega, τελικά την είδαμε αρκετή ώρα αργότερα στο πλατό της εκπομπής Open Weekend.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου θέλησε να εξηγήσει τα... ανεξήγητα, λέγοντας πως όση ώρα περίμενε για τη Χρηστίδου, έπρεπε να φύγει και για το πλατό του Open καθώς είχε δεσμευτεί και εκεί. Δεν μπορούσε λοιπόν να περιμένει άλλο, πήρε το taxi και βρέθηκε απέναντι από την Ελένη Τσολάκη να μιλάει για τα αποτελέσματα της Eurovision.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος την Κυριακή (15/5) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και είχε έναν λόγο παραπάνω να μιλήσει για αυτό το περίεργο περιστατικό. Ο γνωστός παρουσιαστής κάθε άλλο παρά πήρε το μέρος της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, εξιστορώντας το πώς ακριβώς συνέβησαν τα πράγματα όπως τα έζησε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αλλά και τον σχολιασμό του Ανδρέα Μικρούτσικου για ό,τι συνέβη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved