Media

Survivor: Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Τάκης-Μαρτίκας για τη Βρισηίδα που φώναζε ότι τη χτύπησε!

Gossip-tv Team

Survivor: Χαμός έγινε στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια όταν ο τελευταίος χτύπησε τη Βρισηίδα -κατά λάθος όπως υποστήριξε εκείνος την ώρα του αγώνα!

Την ώρα του αγώνα και ενώ παρακολουθούσαν από πολύ κοντά Βρισηίδα και Τάκης τα τεκταινόμενα στον αγωνιστικό χώρο, μία απότομη κίνησή του χτύπησε την παίκτρια η οποία μετά τον αγώνα εκμυστηρεύτηκε στον Σπύρο τι είχε συμβεί.

Τότε ο Μαρτίκας έσπευσε να ζητήσει τα... ρέστα από τον Τάκη ο οποίος έγινε έξω φρενών με τη Βρισηίδα η οποία είχε... φουσκώσει το όλο περιστατικό στα μάτια του Σπύρου.

Ο Τάκης σε έξαλλη κατάσταση απευθυνόμενος στη Βρισηίδα της είπε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτό που κάνει αφού υποστήριξε πως της είχε ήδη ζητήσει συγγνώμη για την απότομη και εντελώς τυχαία κίνησή του με την οποία τη χτύπησε κατά λάθος.

Η Βρισηίδα, καταλαβαίνοντας ότι το πράγμα επρόκειτο να ξεφύγει, είπε φωνάζοντας στον Σπύρο πως όντως είχε ζητήσει συγγνώμη ώστε να λήξει το θέμα. Όμως είχε ήδη ξεφύγει ο Τάκης ο οποίος άρχισε να καταφέρεται εναντίον του Μαρτίκα και της Βρισηίδας.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved