Media

Survivor: Αποχώρηση Καραγκούνια με ατάκες φωτιά για Μαρτίκα: «Είναι ένα γλοιώδες υποκείμενο!»

Gossip-tv Team

Survivor: Σε... terminator φαίνεται πως εξελίσσεται ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος για όγδοη φορά κατάφερε να πείσει το κοινό να τον κρατήσει στο παιχνίδι. 

Έτσι θα συνεχίσει να ζει το... όνειρο με τη Βρισηίδα στον Άγιο Δομίνικο, σε αντίθεση με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος παρά τις εκκλήσεις του στον κόσμο που τον παρακολουθεί και τον έχει στηρίξει όλο αυτό το διάστημα στο παιχνίδι, δεν κατάφερε αυτή τη φορά να πείσει για την παραμονή του.

Αντίθετα, με μεγάλη διαφορά ψήφων, όπως υποστηρίζουν τα τελευταία spoilers έφυγε από το παιχνίδι, αφήνοντας πίσω τον Στάθη Σχίζα ο οποίος είναι πολύ δυνατός στα αγωνίσματα και πολύ καλός στη συμπεριφορά του απέναντι στους συμπαίκτες του, σε αντίθεση με τον Καραγκούνια ο οποίος μόνο εντάσεις και καβγάδες δημιουργούσε, σύμφωνα με τους υπόλοιπους παίκτες, μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σπύρος από την άλλη, για ακόμα μία φορά έπεισε τους πάντες για τον τίτλο του Ελ Προφεσόρ που του έχουν προσδώσει οι συμπαίκτες του μιας και καταφέρνει πάντα με επιχειρήματα να πείθει τους γύρω του.

Η ετυμηγορία του κοινού ήταν σαφής και έτσι ο Τάκης πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα επιλέγοντας προηγουμένως να ρίξει μπηχτές εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα λέγοντας χαρακτηριστικά για εκείνον: «Είναι ένα γλοιώδες υποκείμενο!»

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση του παίκτη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved