Media

Σασμός: Το είδωλο ξεστόμισε ατάκα και αποθεώθηκε στο twitter! Όλοι ψάχνουν τη δίαιτα της παπαδιάς

Gossip-tv Team

Σασμός: Τι κι αν έκανε σοβαρή κουβέντα με την Μαρίνα η παπαδιά για το μωρό της Αργυρώς, πέταξε πάλι την ατάκα  της και προκάλεσε «φρενίτιδα» στο twitter.

«Να σε κεράσω ένα γλυκό του κουταλιού;», τη ρώτησε η γιαγιά Ειρήνη με την παπαδιά ή αλλιώς «είδωλο» όπως την έχουν βαφτίσει στο twitter να απαντά πως ξεκίνησε μια νέα δίαιτα, τη σουηδική!

Είναι γεγονός πως η αυτή η ηρωίδα κάνει τη διαφορά σε όλα τα επεισόδια αφού με τις ατάκες της ελαφρύνει το κλίμα και κάνει άπαντες να γελούν, ακόμη και τη Μαρίνα!

Δες τα σχόλια στη gallery

Στο νέο επεισόδιο

Η εξομολόγηση του Αμερικάνου ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή. Ένας απρόσμενος μάρτυρας, θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση, ενώ ο Μαθιός ανησυχεί για τις έρευνες του Φραγκιαδάκη.

Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει. Ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα. Η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved