Media

Στάθης Ψάλτης: Το ξέσπασμα του αδερφού του, Γιάννη Ρώτα και οι... μπηχτές στην Χριστίνα Ψάλτη!

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Ρώτας, αδερφός του Στάθη Ψάλτη, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού, ενώ τονίζει πως το ζήτημα πλέον έχει διευθετηθεί. 

Από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε η υπηρεσιακή εκταφή του ηθοποιού, οι συγγενείς του είναι συγκλονισμένοι με το γεγονός και έκαναν τα πάντα, ώστε το θέμα να λυθεί.

Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend", με τον ίδιο να είναι φανερά θλιμμένος με όλο αυτό που συνέβη, τονίζοντας ότι ήταν ελεεινό. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν δέχτηκε κανένα τηλεφώνημα από τον δήμο, για να τον ενημερώσουν για την εκταφή. Παράλληλα, με αιχμηρά λόγια μίλησε για την χήρα του ηθοποιού, την Χριστίνα Ψάλτη, με την οποία δεν έχει καθόλου επαφές μέχρι και σήμερα.

Ο Γιάννης Ρώτας είπε χαρακτηριστικά: «Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία. Τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας από τον Δήμο και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου γι’ αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο.

Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό; Ήμασταν πολύ αγαπημένα αδέρφια με τον Στάθη…. Το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο γιατί έκανε την “κυρία Ψάλτη”. Ας είναι καλά»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved