Media

Chart Show: Υποκλίθηκε το twitter στον Δήμο Αναστασιάδη! «Καλλιτεχνάρα…Το βάλσαμο της μουσικής»

Gossip-tv Team

Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει απόψε τη λίστα με τους 30 πιο επιτυχημένους άνδρες καλλιτέχνες της δεκαετίας 2011-2020. 

Ανάμεσά τους φυσικά και ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες και το twitter υποκλίθηκε στο ταλέντο του.

Η μουσική του έχει χαρακτηριστεί ως "ένα σπάνιο κράμα ροκ χαρακτήρα με σεβασμό στην ελληνική μουσική παράδοση" και από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα το κοινό του τον ακολουθεί πιστά!

Δες τα tweets στη gallery

Το καλοκαίρι του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του CD single με τίτλο "Δήμος Αναστασιάδης" και 3 μήνες αργότερα το ολοκληρωμένο του άλμπουμ "3 Λάθη", με 13 τραγούδια από την εταιρεία Warner music Greece. Ο καλλιτέχνης με εκείνη τη δισκογραφική δουλειά βρισκόταν επί δεκαπέντε εβδομάδες στο επίσημο National Airplay Chart (κατάλογο τραγουδιών που παίζονται στους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς). Το 2008 ο Δήμος Αναστασιάδης ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης της χρονιάς στα MAD Video Music Awards, που απονεμήθηκαν το 2009.

Ακολούθησε το άλμπουμ "Αντίθετη Τροχιά"' (2010) από την εταιρία Universal music Greece με 10 τραγούδια. Τον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε το τρίτο του άλμπουμ, με τίτλο "Άλλος Εγώ", στο οποίο περιέχονται 11 τραγούδια και πάλι από τη Universal music Greece. Στη συνέχεια το 2014 ήρθε το τέταρτο άλμπουμ του, από την Cobalt music, με τίτλο "Ίδια μάτια" όπου συμπεριλήφθηκαν 11 τραγούδια.

Από την πρώτη του εμφάνιση στη μουσική βιομηχανία το 2008 έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved