Media

Μαυρικίου- Zήση: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την οικειοθελή αποχώρησή τους από το «Asia Express»!

Gossip-tv Team

Ο Μαύρικιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν τις πρώτες τους τηλεοπτικές δηλώσεις μετά την είδηση της οικειοθελούς αποχώρησής από το "Asia Express".

Ήταν ένα από τα εννέα ζευγάρια, που δοκίμασαν την αντοχή τους στο παιχνίδι περιπέτειας του Star και αποφάσισαν να επιστρέψουν, μιας και τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα από ο, τι είχαν φανταστεί.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ταξίδεψαν μέχρι την Ασία, με στόχο του παιχνιδιού να διασχίσουν τρεις διαφορετικές χώρες: την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα. Αν και στην αρχή πίστευαν ότι θα το διασκεδάσουν και οι δυο τους είχαν δηλώσει απόλυτα έτοιμοι για αυτήν την εμπειρία, λίγο μετά την πρώτη δοκιμασία αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Το ζευγάρι παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Το Πρωινό" και μίλησαν για την απόφασή τους αυτή, αλλά και για όλη την εμπειρία που έζησαν.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε αρχικά: «Μόλις παίξουν τα επεισόδια, θα δείτε γιατί δεν είμαστε στο παιχνίδι. Αλλιώς τα περιμέναμε τα πράγματα και αλλιώς μας βγήκαν, αλλά δεν παύει να είναι μια συγκλονιστική εμπειρία. Δεν κάνει να λέμε. Δεν παραβιάσαμε κανέναν κανόνα. Ήταν κοινή απόφαση. Πάμε τώρα στην Κύπρο για να δούμε το νυφικό. Εκεί ανακάλυψα ότι το ευαίσθητο σημείο μου είναι όταν βλέπω αυτό το κορίτσι να μην είναι με τη χαμογελάρα… Η Ασία ήταν βρώμικη»

Από την πλευρά της, η Ιλάειρα Ζήση είπε χαρακτηριστικά: «Αλλιώς το φανταζόμασταν. Ήταν δύσκολα »

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνωω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved