Media

Λένα Δροσάκη: Η γνωριμία και η σχέση με τον Μπουρδούμη και τα τρυφερά λόγια για τον γιο τους

Gossip-tv Team

The 2Night Show: Στο σημερινό επεισόδιο (23-5) καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Λένα Δροσάκη, η οποία και μίλησε για όλους και για όλα!

Η ηθοποιός φαίνεται σαν να είναι στην πιο όμορφη φάση της, μιας και η οικογένειά της είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της.

Η Λένα Δροσάκη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα της, τη ζωή της, αλλά και την καθημερινότητά της με τον μικρό Αναστάση, αλλά και για τον αγαπημένο της σύζυγο Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της και το πώς αποφάσισε να έρθει από την Πάτρα στην Αθήνα για να σπουδάσει και φυσικά μίλησε και για την οικογένειά της, η οποία και είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Η Λένα Δροσάκη αποκάλυψε και το πώς έμαθε η οικογένειά της για τη σχέση της, ενώ παράλληλα το πώς η ίδια διαχειρίστηκε το γεγονός ότι θα γινόταν μητέρα.

Όσον αφορά το ξεκίνημα της καριέρας της η Λένα Δροσάκη είπε χαρακτηριστικά: "Ήθελα να περάσω κάπου και ήθελα να δηλώσω ηλεκτρολογία γιατί ήθελα κάτι δύσκολο, δεν ήμουν εγώ για τα εύκολα. Αλλά πήγαινα στη σχολή και λέγαμε με τα παιδιά τα νέα μας. Δεν πήρα ποτέ το πτυχίο. Στην αρχή έκανα ερασιτεχνικό θέατρο και μετά αυτό δεν μου αρκούσε, ήθελα να πάω και να κάνω άλλα πράγματα. Έτσι, μάζεψα τα πράγματά μου και ανέβηκα στην Αθήνα για να σπουδάζω θέατρο. Όταν έφυγα από την Πάτρα, οι δικοί μου είχαν θυμώσει γιατί ένιωσαν ότι έχασαν το κορίτσι τους".

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν η οικογένειά της ενέκρινε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η ίδια αποκάλυψε μια ιστορία: "Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί, ήμασταν περιορισμένοι και δεν βγαίναμε έξω καθόλου. Θα σου πω μια ιστορία: Ενώ ουσιαστικά ήταν όλα κρυφά, βγήκε κάποια στιγμή σε ένα περιοδικό ένα άρθρο που έλεγε τι παίζει με αυτούς τους δυο και μου στέλνει μηνύματα ο αδερφός μου με το δημοσίευμα και εγώ δεν του απαντούσα. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και του έλεγα τι να κάνω τώρα και πρέπει να απαντήσω και με ρωτάνε.

Έτσι τους είπα ότι κάτι τρέχει μεταξύ μας, αλλά δεν ήθελα να το σχολιάσω παραπάνω… Τότε ήμασταν 4 με 5 μήνες μαζί. Όταν κλείσαμε 11 μήνες με τον Αλέξανδρο, έμεινα έγκυος και προχωρήσαμε μαζί. Ο Αναστάσης μου είναι όλη μου η ζωή. Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα, γιατί φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, αλλά πλέον νιώθω ευλογημένη για όλο αυτό που μου συνέβη. Ο Αλέξανδρος τους πρώτους 3 μήνες που γέννησα μου έλεγε πότε θα κάνουμε δεύτερο παιδί".

Σχετικά με τη σχέση με την τηλεόραση, η Λένα Δροσάκη είπε ότι είναι κάτι που δεν της είναι οικείο ακόμα και ότι δεν μπορεί να δίνει συχνά πολλές συνεντεύξεις και δηλώσεις, μιας και δεν νιώθει άνετα ακόμα. Μάλιστα, η ηθοποιός τόνισε ότι με το θέατρο είναι κάτι παρόμοιο γιατί και πάλι δεν είναι ο εαυτός της, αλλά δεν σταματά να της είναι οικείο όλο αυτό. "Έχω αρνηθεί πολλές φορές να παίξω σε σίριαλ, δεν ένιωθα έτοιμη, φοβόμουν. Είναι άλλοι οι ρυθμοί της τηλεόρασης" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved