Media

Chart Show: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βανδή και η αποκάλυψή της: «Στην εφηβεία ήμουν μεταλλού»

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: Η Δέσποινα Βανδή απόψε (28/5) εμφανίστηκε πιο όμορφη από ποτέ στο πλατό του λαμπερού σόου. 

Απόψε παρακολουθούμε ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό θέμα, τα 30 πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της χώρας μας και η Δέσποινα Βανδή φρόντισε να είναι για ακόμα μία φορά μία καταπληκτική οικοδέσποινα. Αλλά πάνω απ' όλα πολύ όμορφη.

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της με μία υπέροχη μαύρη τουαλέτα με ασύμμετρο ντεκολτέ και πολλά δεσίματα στην ανοιχτή πλάτη του αλλά και ένα βαθύ σκίσιμο στο ένα πόδι που έκανε τη... διαφορά.

Το wet look που επέλεξε για τα μαλλιά της και το μακιγιάζ σε γήινους τόνους που της πήγαινε πολύ, έκαναν τη διαφορά στο όλο λουκ. Η ίδια έδειξε να έχει από νωρίς πολύ κέφι καθώς υποδεχόταν τους εκλεκτούς καλεσμένους της.

Η Δέσποινα Βανδή επίσης δεν παρέλειψε να κάνει και προσωπικές αποκαλύψεις, τονίζοντας πως στα φοιτητικά της χρόνια και ίσως και λίγο πιο πριν, πάντως σίγουρα πριν η ίδια γίνει τραγουδίστρια, δεν άκουγε ελληνικά παρά μόνο ξένα τραγούδια. Όπως είπε, ήθελε να πηγαίνει κόντρα ως έφηβη. Καζαντζίδης λοιπόν ακουγόταν στο σπίτι; Heavy Metal άκουγε εκείνη. Δείτε το βίντεο με την εξομολόγησή της αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνισή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved