Media

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχα συμπτώματα... εγκυμοσύνης. Έκανα τεστ covid και βγήκα θετική»

Gossip-tv Team

Η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγη ώρα, απέχει από την εκπομπή της Χαμογέλα και πάλι σήμερα καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Ο Παύλος Σταματόπουλος λοιπόν ανέλαβε τη θέση της και παρέα με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής αλλά και την προσθήκη του Κώστα Τσουρού στο πάνελ, ξεκίνησε η εκπομπή.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην εμφανιστεί από τα πρώτα κιόλας λεπτά της σημερινής εκπομπής η Σίσσυ σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της, βρέθηκε στον "αέρα" του Χαμογέλα και πάλι και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της μετά την αποκάλυψή της ότι είναι ασθενής του covid.

Όπως είπε λοιπόν, αρχικά είχε συμπτώματα... εγκυμοσύνης και μάλιστα τόνισε ότι δεν κάνει καθόλου πλάκα αφού όντως είχε αρχικά ναυτίες και ζαλάδες.

Επειδή όμως λειτούργησε με τις... πιθανότητες, καθώς άφησε να εννοηθεί πως στην προσωπική της ζωή είναι εντελώς μόνη, αποφάσισε να κάνει τεστ κορονοϊού το οποίο και βγήκε θετικό. Όλα αυτά βέβαια, τα είπε με πολλή δόση χιούμορ, με τους συνεργάτες της βέβαια να την πειράζουν πολύ.

Η Σίσσυ είπε ότι είναι σχεδόν... ασυμπτωματική, τρώει μόνο καρπούζι καθώς την κάνει να νιώθει καλά αφού νιώθει τον λαιμό της να καίει και τόνισε ότι δεν έχει χάσει ούτε γεύση ούτε όσφρηση.

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved