Media

Χρηστίδου: Ήρθε είδηση-βόμβα στο κινητό της και τη διάβασε!Η Σκορδά δέχτηκε επίσημα πρόταση από ΣΚΑΪ

Gossip-tv Team

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπορούσε να μην μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μία είδηση που ήρθε ξαφνικά στο κινητό της και αφορούσε σε τηλεοπτική μεταγραφή και μάλιστα της Φαίης Σκορδά

Την ίδια ώρα που οι φήμες τη θέλουν να συζητά ήδη με το Star για πιθανή μεταγραφή της εκεί, σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία εννέα χρόνια, στο κινητό της Σίσσυς "έσκασε" ένα μήνυμα που η ίδια δεν θα μπορούσε να μη διαβάσει στον αέρα της εκπομπής της Χαμογέλα και πάλι.

Μάλιστα, η ίδια είπε πως αν όντως ισχύει αυτή η είδηση, πρόκειται για είδηση... βόμβα στο χώρο του τηλεοπτικού παρασκηνίου αφού η Φαίη είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του ψυχαγωγικού τομέα.

Όπως είπε λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου, το μήνυμα που της εστάλη έγραφε ότι η Φαίη έχει δεχτεί επίσημα πρόταση συνεργασίας από τον ΣΚΑΪ, ο οποίος μέχρι στιγμής κρατάει περισσότερο ενημερωτικό προφίλ.

Φαίνεται όμως πως με αυτή του την κίνηση έχει βλέψεις για να ενισχύσει και τον ψυχαγωγικό του τομέα στον οποίο θα μπορούσε να συμβάλλει τα μέγιστα η Φαίη Σκορδά η οποία είναι brand name στον συγκεκριμένο χώρο.

H Σίσσυ Χρηστίδου, θύμισε στα μέλη του πάνελ της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό πως ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και η Μαρία Μπακοδήμου για την παρουσίαση εκπομπής ψυχαγωγικού χαρακτήρα χωρίς όμως να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν η Φαίη και η Μαρία θα κονταροχτυπηθούν για την πρωινή ζώνη, σε περίπτωση βέβαια που όλα πάνε όπως τα έχει στο πλάνο του ο σταθμός.

Ίδωμεν... Δείτε στο βίντεο παραπάνω τι αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το μήνυμα που έλαβε από μία πολύ καλή, όπως είπε, πηγή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved