Media

Super Κατερίνα: Η Καινούργιου «έσφαξε» με το γάντι twitterα -«Πόσο τραγικός τύπος μπορεί να είσαι;»

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου τα έβαλε με twitterα για σεξιστικό σχόλιο σε βάρος της.

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη δημόσια καταγγελία της Ιωάννας Σιαμπάνη, μετά τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε φανάρι από επαίτη, θέλησε να μοιραστεί για ακόμη μία φορά τη δική της εμπειρία, όταν ήταν 8 ετών μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, όταν ήταν μικρή και έπαιζε στην πυλωτή με μία φίλη της, ένας άνδρας τις πλησίασε και τις ρωτούσε αν μπορούσε να πάει κάπου τουαλέτα. Κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι τις κυνηγάει, φοβήθηκαν ότι θα τους κλέψει, ενώ εκείνος είχε γδυθεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την δήλωση αυτή, δέχτηκε ένα tweet από κάποιον χρήστη του μέσου που την κατέκρινε για το ρούχο που φόρεσε και απάντησε.

«Θέλω να διαβάσω κάτι, μισό λεπτό θα μου επιτρέψετε. Δεν πάει καλά ο κόσμος στο Twitter καμιά φορά. Γράφει ένας “καταγγέλλει σωστά τον επιδειξία που πέταξε έξω το μόριό του μέρα μεσημέρι κι αυτή, που μας πετάει τα στήθη της στη μάπα στις 10 το πρωί. Μιλάμε για σούργελο”. Πόσο ντροπιαστικό. Πόσο σεξιστής και τραγικός είσαι ρε φίλε; Είναι δυνατόν; Πόσο τραγικός τύπος μπορεί να είσαι; Ντροπή, ντροπή και ντροπή. Έχω δικαίωμα να φοράω, όπως και κάθε γυναίκα, ό,τι θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved