Media

Ελένη: Θυμωμένος ο Δημήτρης με την Ελιάνα; - Το συνωμοτικό «τεστ» λίγα λεπτά πριν βγουν on air

Gossip-tv Team

Ελένη: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε on air το «τεστ» που του έκανε η συνάδελφός του, Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και όλοι είναι εν αναμονή των καλοκαιρινών τους διακοπών. Ωστόσο στο ξεκίνημα της σημερινής (28/6) εκπομπής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν λίγο μαζεμένος.

Όπως ήταν φυσικό η Ελένη Μενεγάκη παρατήρησε την συμπεριφορά αυτή και τον ρώτησε τι έχει. Τότε ο παρουσιαστής αποκάλυψε το «τεστ» που του έκανε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου λίγα δευτερόλεπτα πριν βγουν στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν έτοιμος και… διαβασμένος για το θέμα που θα παρουσίαζε για την χθεσινή (27/6) βραδιά με την συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο και το «μήνυμα» που ήθελαν να στείλουν για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

«Έχω διαβάσει τα πάντα, θα σας τα πω αν θέλετε, διαβάζω καμία ώρα περίπου. Έρχομαι εδώ και μου λέει η Ελιάνα ''ξέρεις για την συναυλία Desmond Child χθες;'' Ξέρω τι λέω συνωμοτικά, έρχεσαι εσύ και είμαστε στα 4 δευτερόλεπτα πριν βγούμε στον αέρα και μου λέει ''πόσο χρονών είναι;'' δεν ξέρω της απαντάω».

Όπως ήταν αναμενόμενο τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και οι συντελεστές ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved