Media

Survivor Ημιτελικός: Δεν άντεξαν! Στο διάλειμμα η Παναγιώταρου έτρεξε στον Στάθη για ένα φιλί!

Survivor Ημιτελικός: Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να μην άφηνε τους τρεις φιναλίστ να βρεθούν κοντά στους συντρόφους τους, όμως εκείνοι, βρήκαν τη λύση στα διαλείμματα!

Είδαμε τον Χρήστο Δάντη να τρέχει και να παίρνει μια σφιχτή αγκαλιά την αγαπημένη του Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά απαθανατίσαμε λίγο αργότερα και το τρυφερό φιλί της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον Στάθη Σχίζα.

Η Αλεξάνδρα, έχοντας λίγο πριν παραδεχτεί στο live πως είναι πολύ περήφανη για τον άντρα που έχει στο πλευρό της, στο διάλειμμα κατέβηκε από τις κερκίδες και βρέθηκε στο πλευρό του Στάθη Σχίζα τον οποίο αγκάλιασε και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί.

Να θυμίσουμε ότι αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είχαν αποκρύψει ότι είναι ζευγάρι. Στην πορεία όμως και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και εφόσον υπήρξαν και έπαθλα επικοινωνίας στα οποία είχε συμμετάσχει εκείνος, έγινε γνωστό ότι είναι ερωτευμένοι. Και από εκεί και μετά τόσο η Αλεξάνδρα όσο και ο Στάθης εκφράζονταν δημόσια με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Δείτε τη στιγμή που η Αλεξάνδρα φτάνει στον Στάθη και του δίνει ένα τρυφερό φιλί, στο αποκλειστικό βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved