Media

Survivor Ημιτελικός: Βρισηίδα και Μαρτίκας δεν κρατιούνται! Φιλιόντουσαν συνέχεια!

Gossip-tv Team

Survivor Ημιτελικός: Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας από τότε που τα ξαναβρήκαν, δεν κρατιούνται!

Απόψε, το ζευγάρι ήταν ντυμένο ασορτί. Λευκά η Βρισηίδα; Λευκά και ο Μαρτίκας. Εννοείται πως σπάνια αποχωρίζονταν ο ένας τον άλλον τόσο πριν αρχίσει το live όσο και κατά τη διάρκειά του.

Μάλιστα, όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία καθόταν δίπλα στο ζευγάρι κατά τη διάρκεια του Live, τους παρότρυνε να φιληθούν και μπροστά στις κάμερες εφόσον, όπως μαρτύρησε, όταν δεν "έγραφαν" οι κάμερες, δεν σταματούσαν να φιλιούνται, εκείνοι έδειξαν αμήχανα. Όμως, της έκαναν το... χατίρι ανταλλάσσοντας και on camera ένα τρυφερό φιλί.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός φαρμακοποιός και η γνωστή influencer και fashion expert, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, είχαν έρθει κοντά όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο, όμως λόγω εντάσεων που υπήρξαν μεταξύ τους, λίγο πριν αποχωρήσει η Βρισηίδα από το παιχνίδι, χώρισαν. Όμως υποσχέθηκαν να επανεξετάσουν τη σχέση τους όταν θα έσβηναν τα φώτα του φετινού Survivor.

Και τελικά τα ξαναβρήκαν με του που επέστρεψε ο Μαρτίκας στην Ελλάδα. Πήγε στη Θεσσαλονίκη, πέρασαν ένα υπέροχο διήμερο στη Χαλκιδική και εδώ και λίγες μέρες ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Δείτε το βίντεο παραπάνω από το live του ημιτελικού του Survivor:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved