Media

Survivor: Καρέ καρέ το σπρώξιμο της Ασημίνας για ένα φιλί του... Δάντη! (Video)

Gossip-tv Team

Η κάμερα κατέγραψε στον ημιτελικό του survivor το σπρώξιμο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στους ανθρώπους της παραγωγής για ένα φιλί του Χρήστου Δάντη.

Η Ασημίνα έκανε σαν αγρίμι προκειμένου να βρεθεί κοντά στον άνθρωπό της και να τον αγκαλιάσει...

Να σας θυμίσουμε ότι μία από τις πιο ωραίες, αληθινές και συγκινητικές στιγμές παρακολουθήσαμε στο live του ημιτελικού ήταν όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Χρήστο Δάντη να πει δυο λόγια για την αγαπημένη του, Ασημίνα κι εκείνος μας εξέπληξε ευχάριστα τόσο εμάς όσο και την σύντροφό του καθώς όπως είπε «καλός στα λόγια δεν είμαι αλλά θέλω κάτι να της τραγουδήσω».

«Στις κουβέντες δεν είμαι καλός αν και τελευταία η πολιτική σκέφτεται να ασχοληθεί μαζί μου, όχι εγώ μαζί της. Εγώ ξέρω να τα λέω τραγουδιστά για να το αφιερώσω σε όλους αλλά κυρίως στην αγαπημένη μου».

«Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν δεν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά», τραγούδησε με την παίκτρια να ξεσπά σε κλάματα!

Η εκπομπή, Happy Day πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο η Ασημίνα σπρώχνει τους πάντες για να βρεθεί στην αγκαλιά του τραγουδιστή, δείτε το παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved