Media

Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις Κούγια για Σκορδά - «Το βρίσκεις αστείο;»

Gossip-tv Team

O Αλέξης Κούγιας, o συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στο πρωινό και μεταξύ άλλων ανέφερε τον λόγο που κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά.

Ο ποινικολόγος τόνισε: «Συνήθως αυτοί οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι της ελίτ, ειρωνεύονται παρουσιαστές και παρουσιάστριες πρωινών εκπομπών. Ανέδειξα το πώς, επειδή εμφανίστηκε στην κυρία Σκορδά ένας από τους δημιουργούς της σκευωρίας Λιγνάδη, ο σκηνοθέτης Καραντζάς, την επόμενη μέρα η ελίτ του Υπουργείου Πολιτισμού, όσον αφορά τους δημοσιογράφους, ανέδειξε αυτή την εκπομπή. Εν αντιθέσει με εμάς τους απλούς ανθρώπους που συμμετέχουμε, μου έκανε εντύπωση που επειδή έλεγαν εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη, ανέδειξε η κυρία Χατζηαντωνίου την παρουσία του κυρίου Καραντζά στην εκπομπή της κυρίας Σκορδά. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ειρωνεύονται καθημερινά αυτές τις εκπομπές».

«Μου έφτιαξε τη μέρα. Δεν τον έχω ξαναδεί να γελάει τόσο πολύ», είπε στη συνέχεια γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας. «Είναι αστείο;», αναρωτήθηκε με πολύ αυστηρό ύφος η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη μετά τις δηλώσεις του είπε: «Περιμένετε να απαντήσω; Δε θα απαντήσω για εμένα. Θα απαντήσω κάτι που ο κύριος Κούγιας προφανώς δεν το γνωρίζει. Από ένα σημείο και μετά η επικαιρότητα άλλαξε τη σκαλέτα της εκπομπής. Από τη μαγειρική και τα ζώδια, επειδή άλλαξε η καθημερινότητα και η ζωή μας προσαρμόστηκαν αυτές οι εκπομπές σε μια άλλη καθημερινότητα. Και για αυτόν τον λόγο εγώ έκανα συνεντεύξεις που δεν είχα κάνει τόσα χρόνια».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved