Media

Σασμός: Η εικόνα του Άγγελου μέσα στα αίματα και οι κραυγές της γιαγιάς συγκλόνισαν το twitter

Gossip-tv Team

Σασμός: Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου ήταν συγκλονιστικό. Η σκηνή με τον δολοφονημένο Άγγελο και τις κραυγές της Άσπας και της γιαγιάς ''λύγισαν'' τους τηλεθεατές.

Ο Μανόλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκάλυψε το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, τον Άγγελο που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, για να πάρει εκδίκηση.

Η Άσπα προσπάθησε να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκέδαζε στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συνέβησαν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα.

Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός και η σύλληψη του βασικού υπόπτου, άλλαξε μια για πάντα τις ζωές όλων. Ο Άγγελος ήταν αυτός που είχε δολοφονηθεί και οι κραυγές της Άσπας και της γιαγιάς ''λύγισαν'' μέχρι και τις πέτρες.

Το twitter πήρε ''φωτιά'' με την σκηνή αυτή, καθώς την περίμεναν πως και πως. Τα σχόλια ήταν πολλά, δείχνοντας το πόσο σοκαρίστηκαν από την εικόνα του Άγγελου μέσα στα αίματα.

Μάλιστα σύμφωνα με τα spoilers ο φόνος του Άγγελου έχει δυο δράστες και όχι έναν. Η Καλλιόπη μη μπορώντας να διαχειριστεί το γεγονός πως εκείνος πήρε το χωράφι του Αστέρη, πάει στο ιατρείο του προκειμένου να λογαριαστούν με τον Άγγελο να γίνεται έξαλλος ζητώντας εκδίκηση για όλα όσα έχουν ζήσει οι Βρουλάκηδες από εκείνη.

Η Καλλιόπη πάνω στην οργή της, αρπάζει ένα αιχμηρό αντικείμενο να τον πληγώνει βαθιά.

Αμέσως τρέχει να κρυφτεί με τον γιατρό να συν έρχεται και πριν καλά καλά προλάβει να φροντίσει την πληγή του, ο Κώστας μπαίνει μέσα και τον αποτελειώνει θολωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα.

Τώρα μένει να περιμένουμε μέχρι τη νέα σεζόν, ώστε να δούμε τι πραγματικά έχει συμβεί.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved