Media

Μάρτυρας σε δίκη Φιλιππίδη: «Η Τζένη Διαγούπη ζήτησε να απολυθώ επειδή δούλευα με τον κατηγορούμενο»

Gossip-tv Team

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα Τρίτη με τη στενή συνεργάτιδα του ηθοποιού να καταθέτει. Η κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως η Τζένη Διαγούπη ζήτησε να απολυθεί επειδή συνεργαζόταν με τον ηθοποιό

Η μάρτυρας ξεκινώντας η ακροαματική διαδικασία ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα του Πέτρου Φιλιππίδη με εκείνη να δηλώνει πως ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπούσε πάρα πολύ τη δουλειά του, όμως και αρκετά νευρικός.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε όταν φιλοξενήθηκε στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του πώς ήταν η συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι και εκεί κάποια στιγμή η μάρτυρας λύγισε λέγοντας πως “εδώ ήρθα για να πω την αλήθεια και κλαίω διότι θυμάμαι ότι πέρσι τέτοια περίοδο έχασα τη δουλειά μου επειδή θα ερχόμουν μάρτυρας εδώ στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη”.

Και ανέφερε το όνομα της ηθοποιού της Τζένης Διαγούπη λέγοντας πως όταν δούλευε σε μία εκπομπή, η ηθοποιός είπε: “Γιατί την έχετε αυτή την κοπέλα εδώ θα πάει μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη”. Έχασε τη δουλειά της και ξέσπασε σε κλάματα με τη δίκη να διακόπτεται προσωρινά.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved