Media

J2US: Όσα έλεγε ο Κοκλώνης πριν το live, η εμφάνιση Γαρμπή-Βανδή χέρι-χέρι και... ένα μωρό!

J2US: Το gossip-tv βρέθηκε στο πλατό ακόμη ενός live και η κάμερά του κατέγραψε τα πάντα! 

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν είναι καλός οικοδεσπότης μόνο για τα φώτα της δημοσιότητας και όταν ακούει από το κοντρόλ ότι έχει βγει ζωντανά στον «αέρα» του Alpha αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Το αποδεικνύει αβίαστα κάθε φορά που πρώτος απ' όλους εμφανίζεται στο πλατό, ενόψει της έναρξης του live. Είναι μία τελετουργία για τον ίδιο να εμφανίζεται στη σκηνή του Just The two of us αρκετή ώρα πριν βγει το πρόγραμμα live προκειμένου να καλωσορίσει το κοινό που έχει σπεύσει για να παρακολουθήσει το σόου από κοντά.

Ο παρουσιαστής λοιπόν τους καλωσόρισε, τους υποσχέθηκε πολύ κέφι και φαντασμαγορικό σόου και φυσικά πολύ χορό και τραγούδι αλλά και εκπλήξεις.

Και φυσικά, χάρισε στο κοινό πριν βγει το live στον αέρα, και μία πολύ τρυφερή στιγμή του, όταν πήρε αγκαλιά τη μικρή Μαρία, ένα γλυκύτατο μωρό που από την κούνια του σχεδόν θα είναι... ηθοποιός αφού είναι το μωρό που θα παίζει το παιδάκι της Σμαράγδας Καρύδη στη νέα σειρά, παραγωγής Barking Well που θα βγει τον Φεβρουάριο στη μικρή οθόνη με συμπρωταγωνιστή της τον Νίκο Κουρή.

Χέρι χέρι

Η κάμερα του gossip-tv κατέγραψε και τη στιγμή που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο πλατό η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή υπέρλαμπρες. Μάλιστα, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι οι δύο τραγουδίστριες, από το καμαρίνι μέχρι τη θέση τους στην κριτική επιτροπή στο πλατό, κρατούσαν η μία το χέρι του άλλου, δείχνοντας να είναι πολύ αγαπημένες. Και γιατί όχι αφού η Δέσποινα Βανδή έχει πει πολλές φορές πως στα πρώτα της βήματα έκανε φωνητικά μαζί με τον Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή... Κρατάει χρόνια αυτή η φιλία...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved