Media

Ανατριχιάζει η Ελένη Ράντου: «Ένιωθα θάνατο παντού, πήγα σε επτά κηδείες»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το πώς βίωσε την δεύτερη καραντίνα, λέγοντας πώς συνεχώς άκουγε πράγματα δυσάρεστα και πήγε σε συνολικά επτά κηδείες. 

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες, που το κοινό την έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης 29 Νοεμβρίου στον καναπέ του Στούντιο 4 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια για φέτος τον χειμώνα ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς βίωσε όλο το κομμάτι της καραντίνας, εκείνη απάντησε ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές.

Η Ελένη Ράντου εξομολογήθηκε ότι είχε φτάσει σε σημείο να νιώθει τον θάνατο παντού γύρω της και οι απώλειες που πέρασε ήταν πολλές, μιας και πήγε σε συνολικά επτά κηδείες. Το μόνο καλό μέσα στην διάρκεια του εγκλεισμού ήταν το γεγονός ότι κατάφερε και έγραψε την θεατρική παράσταση που φέτος τον χειμώνα "Το Πάρτυ της Ζωής μου" στο θέατρο Διάνα.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της: «Πέρυσι δεν πήγα πουθενά, κλείστηκα. Η δεύτερη καραντίνα με αποτελείωσε. Μου φαινόταν τόσο ψέμα όλο αυτό, δεν μπορώ το παραμύθι. Όταν κάτι με ζορίζει, με ζορίζει. Δεν μπορώ να προσποιηθώ. Το σίριαλ εδώ στην ΕΡΤ είχε γυριστεί από πριν, μετά κλείστηκα πολύ και κάποια στιγμή έκανα ένα μπραφ και είπε ότι δεν γίνεται, κάτι πρέπει να κάνω.

Κι έγραψα αυτή την παράσταση μέσα στην καραντίνα... Ένιωθα θάνατο παντού, και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Έχασα πάρα πολλούς φίλους, σε εφτά κηδείες πήγα. Από διάφορους λόγους, όχι μόνο από κορονοϊό. Βούλιαξα, βούλιαξα πολύ άσχημα. Ήταν η απώλεια πολύ έντονη»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved