Media

Super Κατερίνα: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «αποκάλυψε» την εγκυμοσύνη της Καινούργιου: Απίθανες ατάκες!

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λίγο πριν από την έναρξη της σημερινής εκπομπής (2-12) αποφάσισε να "πειράξει" την αγαπημένη του Κατερίνα Καινούργιου, με τα γνωστά καυστικά του σχόλια, κάνοντας τους υπόλοιπους από το τηλεοπτικό πάνελ να "λιώσουν" από τα γέλια!

Η εκπομπή είναι μια από τις πιο αγαπημένες, που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί καθημερινά, για να ενημερωθεί όχι μόνο για την τρέχουσα επικαιρότητα, αλλά και για τα ψυχαγωγικά θέματα.

Την Παρασκευή το πρωί (2-12) λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής "Super Κατερίνα" η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στους τηλεθεατές μια πολύ αστεία συζήτηση που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λίγο πριν ξεκινήσουν.

Ο πιστός συνεργάτης της, μόλις την είδε με το outfit που είχε επιλέξει σήμερα, που φορούσε μια πολύ στενή φούστα της είπε: "Κατερίνα μου, σήμερα βλέπω την κοιλίτσα σου φουσκωμένη. Είσαι έγκυος;" και του λέω "Πουλιά στον αέρα πιάνεις...".

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: "Ρε παιδιά τι να κάνω έφαγα δυο κρουασάν για πρωινό και έχει φουσκώσει η κοιλιά μου. Μακάρι να ήμουν έγκυος αλλά δεν είμαι...".

Οι υπόλοιποι από το πάνελ της εκπομπής είχαν σκάσει στα γέλια, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, μιας τους περίμενε σε σύνδεση ο πρώτος τους καλεσμένος, ξεκίνησαν την εκπομπή με την πιο θετική τους ενέργεια!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved