Media

Ιωάννα Τούνη: Το νέο τηλεοπτικό βήμα, πριν καν σαραντήσει ο γιος της - Το concept που της πρότειναν!

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη περνά μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μανούλα και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της εγχώριας σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς με τον ερχομό του γιού τους, δεν σταματούν στιγμή να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον και να αλληλοστηρίζονται.

Η Ιωάννα Τούνη, από την πρώτη μέρα που έγινε μανούλα, δεν έχει σταματήσει στιγμή να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς είναι ο μικρούλης και το πώς είναι πλέον η καθημερινότητά τους, μιας και όλα έχουν αλλάξει ριζικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Γεια σου", που παρακολουθήσαμε το Σάββατο το πρωί (28-1) η Ιωάννα, τον τελευταίο καιρό, έχει δεχτεί μια τηλεοπτική πρόταση, για την παρουσιάση ενός σόου που έχει να κάνει με influencers και μέχρι στιγμής δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Το ρεπορτάζ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν γίνει διερευνητικές επαφές για ένα νέο concept που σκέφτονται από εταιρεία παραγωγής, που θέλουν να το αναλάβει να το παρουσιάσει η Ιωάννα Τούνη. Το concept αφορά influencers, δεν το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θα είναι ένα πρωτότυπο concept που θα έχει επίκεντρο του influencers. Ακόμη δεν έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη η πρόταση, αλλά σίγουρα σκέφτονται την Ιωάννα Τούνη ως πρώτο όνομα για την παρουσίαση»

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ της εκπομπής

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved