Media

Survivor: Μετά την αποβολή Ασημίνας Χατζηανδρέου και Κατερίνας Δαλάκα πόσα χρήματα θα πάρουν;

Gossip-tv Team

Μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το survivor all star θα πληρώσουν ρήτρα ή θα πληρωθούν κανονικά; Τι ισχύει;

Φήμες ήθελαν τις δύο παίκτριες να πληρώνουν ρήτρα αφού έσπασαν έναν από τους πιο βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, οι παίκτριες δεν θα πληρώσουν κάποια ρήτρα, αντιθέτως θα πληρωθούν κανονικά τα συμφωνηθέντα χρήματα.

Οι φήμες ήθελαν τόσο η Κατερίνα όσο και η Ασημίνα να πληρώνουν από 100. 000 ευρώ ως ρήτρα. Αυτό όμως δεν ισχύει. Δεν πρόκειται να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.

Ο Acun σε meeting που είχε κάνει με τους παίκτες πριν ξεκινήσει το ριάλιτι, είχε ξεκαθαρίσει πώς η παραβίαση αυτή δεν θα έχει πισωγύρισμα.

«Τους είχε πει αν φάτε, δεν με νοιάζει, αλλά αν μιλήσετε σε κινητό θα απομακρυνθείτε» είπε η Έλενα Πολυκάρπου που είχε και το ρεπορτάζ.

Ο δε Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε πώς οι συμπαίκτες τους δεν τις ήθελαν καν μέσα στο συμβούλιο και για αυτό δεν τις είδαμε σε κανένα πλάνο μετά τον χαμό που προκλήθηκε.

Πόσα λεφτά θα πάρουν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που έμειναν τέσσερις εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο; 20.000 ευρώ η καθεμιά τους!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το super Κατερίνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved