Media

Survivor All Star: Έτσι σκοπεύει η παραγωγή να «πλασάρει» την επιστροφή Δαλάκα-Ασημίνας στο παιχνίδι

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ζυμώσεις γίνονται στο παρασκήνιο της παραγωγής του ελληνικού Survivor με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για το τι θα συμβεί τελικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την απόφαση να αποβληθούν από το παιχνίδι. 

Οι δύο αθλήτριες, μετά από καταγγελίες του Νίκου Μπάρτζη, διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβεί τους όρους του παιχνιδιού καθώς βρέθηκαν με κινητό τηλέφωνο και έτσι αποβλήθηκαν.

Όμως, επιμένουν να μην επιστρέφουν στην Αθήνα παρ' όλο που έχουν αποβληθεί από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Σήμερα (5/2) είναι μία κρίσιμη μέρα αποφάσεων καθώς ήδη έχει γίνει γνωστό ότι οι δύο κοπέλες πρόκειται να συναντηθούν με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να συζητήσουν κάποια πράγματα.

Πιθανότερο δε, είναι σύμφωνα με το Open Weekend οι δύο πλευρές να συζητήσουν την πιθανότητα επιστροφής της Κατερίνας και της Ασημίνας στο παιχνίδι παρά την παράβασή τους.

Όπως μάλιστα ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, εκείνο που δείχνει να έχει προβληματίσει την παραγωγή είναι το γεγονός ότι δεν αποδεικνύεται ότι κάποια από τις δύο χρησιμοποίησε το κινητό, ενώ σε ό,τι αφορά το τσιγάρο που φέρεται να κρατούσε η Κατερίνα Δαλάκα, δεν είναι συνθήκη που υποδεικνύει παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Κάπως έτσι λοιπόν και παίρνοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι πρόκειται για δύο πολύ καλές παίκτριες, δεν αποκλείεται να ξαναδούμε Δαλάκα και Χατζηανδρέου μέσα στο παιχνίδι. Είναι άλλωστε πολύ ύποπτο το γεγονός ότι δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα και δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τα κινητά τους τηλέφωνα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν σκέψεις από την παραγωγή για την επιστροφή τους στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved