Media

Κατερίνα Καινούργιου: Άρρωστη και στενοχωρημένη με το κανάλι της - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου από χθες ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της ότι πήγε ένα ταξιδάκι και πέρασε πολύ όμορφα.

Σήμερα όμως, Τρίτη 21 Μαρτίου, εμφανίστηκε στην εκπομπή της στον Alpha και δεν ήταν και πολύ στα καλά της. Παρόλο βέβαια που ήταν εμφανώς καταβεβλημένη είχε τα κέφια της και δεν έκρυψε και τον ενθουσιασμό της για το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής, ανέφερε στον αέρα ότι είναι λίγο αρρωστούλα καθώς κρύωσε στο ταξίδι που έκανε γιατί δεν είχε πάρει μαζί της τα κατάλληλα ρούχα και δεν ντύθηκε όπως έπρεπε.



«Είμαι λίγο αρρωστούσα, είμαι λίγο κρυωμένη. Μάλλον είναι από το ταξίδι που έκανα γιατί δεν ήμουν και πολύ καλά ντυμένη. Έχω κάνει covid test, είμαι καλά όμως!», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη με τον Alpha αλλά θα σας πω στην πορεία για ποιο λόγο είμαι... Λοιπόν, πάμε να ξεκινήσουμε...».


Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved