Media

J2US: Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την αποχή του από το show!

Gossip-tv Team

J2US: Εκτός σκηνής του λαμπερού σόου βρέθηκε απόψε (27/5) ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και αναπόφευκτα και η coach του Ειρήνη Μερκούρη

Το ζευγάρι είχε αφεθεί τελευταίο να εμφανιστεί στη σκηνή του σόου όμως αυτό δεν έγινε ποτέ καθώς όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, για προσωπικούς λόγους δεν κατάφερε να κάνει πρόβες το διάστημα που απείχαν όλοι από τη μικρή οθόνη.

Έτσι, όπως ορίζουν οι κανονισμοί του παιχνιδιού, δεν ήταν δυνατόν να διαγωνιστούν απόψε, όπως επισήμανε ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Κοκλώνης απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τη συγκεκριμένη αποχή, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι στο προηγούμενο live ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την κριτική επιτροπή η οποία του είχε επισημάνει πως στην εμφάνισή του δεν ακούστηκε καθόλου η φωνή του. Όλοι έκαναν λόγο για όχι και τόσο καλή απόδοση της ερμηνείας του, με τον ίδιο να επιμένει πως καθ' όλη τη διάρκεια του τραγουδιού εκείνος άκουγε κανονικά τη φωνή του σε αντίθεση με τους κριτές που τον άκουγαν να κάνει δεύτερη φωνή.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση τόσο με τον Σταμάτη Φασουλή όσο και με τον Ηλία Ψινάκη ο οποίος ήταν guest κριτής εκείνο το βράδυ. Μάλιστα τις επόμενες μέρες που ακολούθησαν του live, ο Γιάννης Παπαμιχάηλ έδειξε με ανάρτησή του ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον Ψινακη, τονίζοντας πως επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιος εσκεμμένα χαμήλωσε τη φωνή του την ώρα που τραγουδούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη αν εμφανίζονταν θα τραγουδούσαν το «Δακτυλικά Αποτυπώματα» του Χρήστου Δάντη.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved