Media

Ξέσπασε η Χρηστίδου στον «αέρα»: «Δε χρειάζεται να το ‘χεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα»

Gossip-tv Team

Την έντονη ενόχλησή της εξέφρασε δημόσια και μέσα από την εκπομπή της Χαμογέλα και πάλι η Σίσσυ Χρηστίδου, την πρώτη ώρα της παρουσίας της στον τηλεοπτικό αέρα. 

Η ομάδα της σήμερα ασχολήθηκε με τις εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρου Πνευματικού και τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά από δηλώσεις που έκανε εκείνος για τους καρκινοπαθείς τελευταίου σταδίου.

Η παρουσιάστρια, έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι ένα προσωπικό δράμα με τη μητέρα της η οποία έφυγε από τη ζωή λόγω μιας μορφής καρκίνου, όχι μόνο τοποθετήθηκε στο θέμα αλλά δεν έκρυψε και την έντονη δυσαρέσκειά της για όσα είχαν ακουστεί από τα χείλη του συγκεκριμένου πολιτικού.

christid.jpg

«Για προσωπικούς λόγους μού είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ψύχραιμα αυτή τη δήλωση. Φαντάζομαι ότι δεν αφορά μόνο εμένα αυτό αλλά όλο τον κόσμο. Δεν γίνεται. Είναι σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια και στην ανθρώπινη φύση. Δε χρειάζεται να το ‘χεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα με αυτή τη δήλωση» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε το ίδιο εκνευρισμένη:

«Θεωρώ ότι σε κάτι τόσο ακραία πράγματα, που ξεγλιστράνε από το στόμα κάποιων ανθρώπων. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν τον έχω συναντήσει ποτέ αλλά είμαι ένας άνθρωπος που σοκαρίστηκε ακραία από αυτή τη δήλωση. Ο ίδιος είπε ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του, στην τελική αν εννοούσε κάτι άλλο γιατί δεν μας το είπε; Δεν άφησε περιθώριο παρερμηνείας».

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα της παρουσιάστριας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved