Media

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βαθμολόγησε την Καινούργιου ως παρουσιάστρια: «Την κριτικάρω, φωνάζω, αλλά…»

Gossip-tv Team

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μία ανάσα πριν από την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend και αναφέρθηκε τόσο στη «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου όσο και στο «Μεγάλο Παζάρι» και στο Fame Story.

«Όταν ξεκινάει μια χρονιά και βρίσκομαι στην εντατική και συνερχόμενος από την εντατική, μόλις αρχίζω και νιώθω στοιχειωδώς καλά στο νοσοκομείο, βλέπω το δράμα των Τεμπών που ξετυλίγεται στην τηλεόραση, στο δωμάτιό μου, απ τη μία σαν υγεία ένιωθα ότι πρέπει να μείνω σπίτι, από την άλλη σαν γεγονότα και καταγραφή γεγονότων, ένιωθα τη ανάγκη να βγω στον “αέρα”.

Έλεγα στον γιατρό “τη Δευτέρα θα είμαι στον αέρα” και μου έλεγε “ποια Δευτέρα; Κάτσε πρώτα να φύγεις από το νοσοκομείο”…Κάτω από αυτούς τους ώρες και να βάλουμε μέσα και τις εκλογές και τα κοινωνικά προβλήματα κλπ, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Και για την κοινωνία και για την τηλεόραση. Αν μιλάμε για τους αριθμούς και τις πρωτιές, ναι η εκπομπή πήγε πάρα πολύ καλά και μάλιστα κατάφερε από μία εκπομπή που ασχολιόταν με την “ψυχαγωγία”, να γυρνάει στα κοινωνικά και μετά ξανά στην ψυχαγωγία. Η «Super Κατερίνα» και η Κατερίνα και ο Θέμης Μάλλης, πέτυχαν ένα μικρό άθλο. Ο κόσμος εμπιστεύτηκε αυτήν την εκπομπή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Στην Κατερίνα και την εκπομπή της, βάζω άριστα. Κριτικάρω την Κατερίνα, φωνάζω για τα πράγματα που γίνονται και θα συνεχίσω να το κάνω, αλλά το βασικό που έχει πετύχει η εκπομπή, είναι αυτή τη δύσκολη σύνθεση, να την πετύχουν. Δεν έχω μιλήσει και δεν ξέρω τι θα κάνω τη νέα σεζόν».

kainourgiou.jpg

Για Fame Story και «Μεγάλο Παζάρι»: «Στο “Μεγάλο Παζάρι” θα πρέπει να κάνω το Ζονγκ. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να δούμε ξαναζεσταμένα πράγματα. Νομίζω ότι υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν να το κάνουν. Έχω μία συμβουλή “πρέπει να λύσουμε τους παίκτες” και το είπα στον Λευτέρη Μητσόπουλο που ακούγεται ότι θα αναλάβει.

Στο Fame Story θα μπορούσα να είμαι ο διευθυντής της σχολής, όπως ήμουν και στο πρώτο. Το άκουσα εν αρχή από τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά σε κουβέντα, δεν το έχω δει παραπέρα και είναι ένα ζητούμενο».

Δείτε το βίντεο παταπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved