Eurovision

Eurovision 2012: Ελπίδα:«Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν ότι χειρότερο ακούσαμε»

Gossip-tv Team

Η Ελπίδα σχολίασε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» το αποτέλεσμα της Eurovision. Ιδιαίτερα καυστική με την ελληνική συμμετοχή και εντυπωσιασμένη από την κυπριακή.

Για την νικήτρια της φετινής Eurovision, Λορίν δήλωσε ότι ήταν πάρα πολύ καλή.

«Δεν μπορεί να πάρει κανείς τη θέση της Λορίν γιατί το είχε "χτίσει" πολύ καλά το πράγμα. Ήταν ότι καλύτερο είχαμε δει τα τελευταία χρόνια. Ήταν πολύ μπροστά η εμφάνισή της. Ήταν πάρα πολύ ωραίες τραγουδίστριες όλες εκτός από εμάς. Λυπήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα αυτό που άκουσα».

Loreen2

Εξηγώντας τι δεν της άρεσε στην ελληνική συμμετοχή και στην Ελευθερία Ελευθερίου:

«Φωνητικά ήταν πολύ λίγη. Γλυκό, όμορφο κορίτσι, μια χαρά αλλά φωνητικά δεν ήτανε..δεν ακούσατε; Εγώ κρίνω αυτό που άκουσα και την πρώτη φορά και την δεύτερη. Εγώ ανησύχησα από την αρχή αλλά ήλπιζα να ήταν το τρακ. Το τραγούδι ήταν συμπαθητικό αλλά το όλο πράγμα δεν ήταν ωραίο. Εγώ δεν καμάρωσα. Φωνητικά ήταν ότι χειρότερο ακούσαμε, ήταν και μερικά δυο-τρια ακόμα . Και ο Τούρκος κακός. Ήμασταν μέσα στους επτά χειρότερους».

hmi_3

Μάλιστα σχολιάζοντας ότι ο Μιχάλης Ρακιντζής είχε πάρει την ίδια θέση με την Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Τα ίδια φάλτσα έκαναν».

Όσο για την σκηνική παρουσία της φετινής μας εκπροσώπου: «Ήταν λίγο φτηνό το πράγμα, δεν είχε αυτό που μας αξίζει».

Και συνέχισε μιλώντας για την κυπριακή συμμετοχή:

«Ενώ στενοχωρήθηκα για την Ήβη Άδαμου επειδή ήταν πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, ήταν ολόσωστη, με ψυχή και άλλη ατμόσφαιρα. Κι εκείνη φορούσε μίνι, ήταν μοντέρνα και είχε μια αγνότητα. Αυτό που βγήκε από εμάς δεν ήταν αυτό που μας αξίζει».

2012_05_26_11_42_21__c878fc37b5334519a22c037dd6d35aed
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved