Eurovision 2012: Η Ελλάδα στη δεκάδα με τις ψήφους του κοινού!
Eurovision

Eurovision 2012: Η Ελλάδα στη δεκάδα με τις ψήφους του κοινού!

Το I.N.F.E Greece δια μέσω της EBU δίνει και εφέτος στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της βαθμολογίας κοινού και επιτροπών, του 57ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, και που κατέταξαν τελικώς την Ελλάδα και το "Aphrodisiac" με την Ελευθερία Ελευθερίου και την ομάδα της στην 17η θέση .

Εάν το κοινό των τηλεοπτικών δεκτών ήταν μόνο αυτό που θα αποφάσιζε με τη ψήφο του, θα κρατούσε τη Ελληνική συμμετοχή μέσα στην πρώτη δεκάδα των χωρών -και συγκεκριμένα στην 9η θέση-εν αντιθέσει με την 18η που θα δινόταν εάν μόνον οι επιτροπές ήταν αυτές που θα αποφάσιζαν.

Όσον αφορά τον 1ο ημιτελικό που η Ελλάδα πήρε μέρος ,το «Aphrodisiac» προκρίθηκε στην 5η θέση από το κοινό ενώ από τις επιτροπές των χωρών δόθηκε η 3η θέση.

Το I.N.F.E Greece δια μέσω του διοικητικού συμβουλίου του, και δια στόματος του εκπροσώπου δημοσίων σχέσεων και μελών του, κου Μάκη Χαραλαμπόπουλου το σωματείο των Ελλήνων "οργανωμένων φάνς" ευχαριστεί για μια ακόμα φορά όσους εργάσθηκαν για την Eurovision 2012 εντός και εκτός και δίνει το ραντεβού του το 2013 ως το επόμενο μουσικό μεγάλο ταξίδι στη νικήτρια χώρα Σουηδία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved