Χρυσώ Σταματοπούλου: Ποια είναι η γεύση της από τη Eurovision του 2003;
Eurovision

Χρυσώ Σταματοπούλου: Ποια είναι η γεύση της από τη Eurovision του 2003;

Η Χρυσώ Σταματοπούλου το 2003 βρεθήκατε στο πλευρό της Μαντώς, η οποία εκτός από τραγουδίστρια είναι και η αδελφή της, κάνοντας φωνητικά στην Eurovision.

Θα επιχειρούσε άραγε η ίδια να πάει ξανά στο διαγωνισμό; «Αγαπώ πολύ την Eurovision. Είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Θα ήθελα πολύ να το κάνω ξανά», απαντά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso».

Η τραγουδίστρια μιλάει, επίσης, και για τα όσα είχαν ειπωθεί εκείνη την περίοδο για την extreme στιλιστική εμφάνιση της Μαντώς, λέγοντας: «Όλοι θα βρουν να πουν κάτι στην Eurovision. Εδώ η Παπαρίζου έφερε την πρωτιά και πάλι την κατηγορούσαν. Δεν έχει καμία σημασία. Πάντα υπάρχουν οι κακοθελητές...».

Οι δυο γυναίκες έχουν πολύ καλή σχέση και όπως λέει η Χρυσώ Σταματοπούλου ήταν πάντα πολύ δεμένες. «Πολύ συχνά βρισκόμαστε η μία στο σπίτι της άλλης και περνάμε ώρες μαζί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Χρυσώ Σταματαοπούλου δηλώνει με μεγάλη χαρά και συγκίνηση πως πάρα πολλά πράγματα τα οφείλει στο Γιώργο Χατζηνάσιο αφού είναι ο άνθρωπος που την έχει βοηθήσει περισσότερο από όλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved