Eurovision

Δάφνη Μπόκοτα: «Με ενόχλησε όταν επέλεξαν άλλη για τη Eurovision»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Happy Day και στον Δημήτρη Παπανώτα μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Δάφνη Μπόκοτα.

Η παρουσιάστρια σχολίασε μεταξύ άλλων το σημερινό τοπίο της Ελληνικής τηλεόρασης, το διαγωνισμό της Eurovision ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή Ελληνική αποστολή.

«Μου λείπει πολύ η τηλεόραση όπως ήταν εκείνη την εποχή γιατί σήμερα η τηλεόραση δεν μου αρέσει. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτή η τηλεόραση. Η Eurovision έναν normal δρόμο δεν έχει βρει ποτέ. Τότε ήταν να τελειώνουμε, μετά έφυγε πήγε πάνω και έγινε όλα για τη Eurovision» σχολίασε η παρουσιάστρια. Για την επιλογή του συγκροτήματος Argo, είπε: «Θα τον είχα συμβουλέψει. Όταν πας στη Eurovision δεν θα πας με ερασιτέχνες. Άμα πας σε ένα διαγωνισμό, γκαρσονιού έστω δεν θα στείλεις ερασιτέχνη γκαρσόνι, θα στείλεις επαγγελματία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα γιατί και οι ερασιτέχνες μπορεί να είναι εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Την φετινή συμμετοχή την άκουσα όσο την ακούσαμε όλοι, λίγο. Τόσο λίγο ίσα για να καταλάβω. Σε αυτό το παράξενο πράγμα που λέγεται Eurovision ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει. Δηλαδή, μην το δεις να πλασαριστεί και στην τριάδα, μπορεί να συμβεί και αυτό.»

Eνώ για την απομάκρυνση της από την παρουσίαση της Eurovision: «Με ενόχλησε όταν επέλεξαν άλλη για τη Eurovision, κυρίως γιατί διερρήχθησαν οι σχέσεις μου απότομα και άγαρμπα. Και ειδικά την εποχή που έγινε. Ήταν τη χρονιά της Παπαρίζου. Και ειδικά γιατί η Παπαρίζου ήταν δική μου πρόταση. Με ενόχλησε πολύ.»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved